Breng “frisse lucht” in jouw leven – praktisch - Passions & Dreams - Verbinding in beweging

Nog enkele praktische reminders

Het is mijn missie om vrouwen die vastzitten in zichzelf te verbinden in beweging
- Liesbet Selleslags - 

Verlang jij ook naar deze verbinding? Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief.

Als je je inschrijft voor deze nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat je van mij 1 tot 2 keer, maximaal 4 keer per maand e-mails krijgt met promotie van gratis & betaalde activiteiten samen met tips & inspiratie. Check de privacyverklaring voor meer informatie ivm de verwerking van jouw gegevens.

Voor deze online workshop echt start, geef ik je graag nog enkele reminders mee.

 • Op 21, 23, 26 en 28 november krijg je via mail informatie, yin yoga houdingen & mantra's waarmee je aan de slag kan. Deze mail komt rond 6 uur in jouw mailbox. Zo heb je alle vrijheid om deze te lezen.
 • In de besloten Facebookgroep is er dagelijks ruimte om al je vragen te stellen. Ik beantwoord deze heel graag al ben ik niet heel de dag online. Deze workshop blijft hier ook staan &vind je terug bij "eenheden" in je linkermenu.
 • Je hebt tijd & ruimte om alles op jouw tempo te laten inwerken.
 • Heart
  Leg alvast je yoga-materiaal klaar als je dit hebt. Bij elke yoga houding geef ik aan welk materiaal je nodig hebt. Ook als je deze niet hebt, kan je meedoen. Ik geef telkens alternatieven die je zeker in huis hebt!
 • Heart
  Een timer kan handig zijn zodat je helemaal kan relaxen in je yogahouding. Ik heb Insight Timer (gratis) op mijn gsm geïnstalleerd.
 • Heart
  Doe je graag yin yoga op muziek? Dan kan je een afspeellijst maken in bv Spotify, iTunes, YouTube met jouw favoriete muziek. 

Tijdens een yin yoga serie kunnen er zich verschillende processen in je lichaam afspelen. Hou deze niet tegen, observeer ze & laat het gebeuren. Geeuwen, zuchten, tranen, verteringsgeluiden, ... zijn allemaal normale reacties. Ze wijzen erop dat dingen loskomen, wat een goed teken is. Dit geeft immers meer ruimte en opening in je lichaam.  

Ontspanning zorgt ervoor dat je lichaam afkoelt. Draag laagjes & zorg ervoor dat je een deken bij de hand hebt om over je te leggen. 

Yin yoga is geen competitie. Je hoeft niet diep in een houding te gaan om effect te voelen. Blijf luisteren naar signalen van jouw lichaam. 
Je kan op elk moment de houding aanpassen of er uit komen. Zeker als je ergens pijn voelt, want dat is nooit een goed teken.

Kom rustig uit de houding. Neem hiervoor de tijd die voor jouw lichaam noodzakelijk is. Sommige houdingen kunnen best intens zijn, zeker als je er lange tijd in blijft. Het is helemaal normaal dat je niet op 1, 2, 3 uit de houding komt. Laat je lichaam telkens terug wennen aan de nieuwe houding & geniet van het effect dat dit op je heeft. 

Elke dag geef ik 1 yin yoga houding met vermelding van het materiaal (props) dat je hiervoor nodig hebt. Soms geef ik ook enkele variaties. Ook de counterpose komt aan bod zodat je je lichaam terug in balans kan brengen.
Op het einde van deze online workshop heb je zo verschillende houdingen die je kan doen om de long & dikke darm meridianen in balans te brengen.

Ben je nog geen lid van de Facebookgroep? Vraag hier je gratis lidmaatschap aan.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit om samen met jouw te ontdekken hoe jij meer 'frisse lucht" in jouw leven kan brengen.

Namasté,

Liesbet

>