Passions & Dreams - Dans door jouw droomleven

  Wie is Liesbet?

Ik leefde lange tijd op automatische piloot. Ik deed wat er van mij verwacht werd. Ik ging studeren en vond al vrij snel werk. Want stilzitten & niks doen was niet aan mij besteed. Na mijn eerste job volgden nog vele andere jobs. Ik begon steeds met heel veel energie & goesting aan een nieuwe uitdaging, toch raakte ik er elke keer ook weer even snel op uitgekeken. Je kan op ze'n minst spreken van een zeer hobbelig parcours.

Toch bleef ik in mijn laatste job iets te lang hangen. Ik voelde me er al even niet meer goed, had geen uitdaging meer & verveelde me steendood. Hierdoor zonderde me steeds meer af & voelde alle energie uit me wegvloeien. 
Ook voor hobby's & een sociaal leven had ik er geen energie & ruimte meer. Logisch dat ik geen kracht had om deze gouden kooi te verlaten. 

De crash kon niet uitblijven

Liesbet

Mijn lichaam ging steeds harder schreeuwen want ik luisterde al lang niet meer naar een verkoudheid of aanslepende sinusitisproblemen. Het riep mij uiteindelijke letterlijk een halt toe in de vorm van een bore-out & bijhorende darmproblemen
Al had het evengoed een burn-out of opstoot van mijn Graves (auto-immuunziekte van de schildklier waardoor deze te snel werkt) kunnen zijn. Gelukkig was dit laatste niet het geval.  Zowel mijn voeding als mijn levensstijl zorgen ervoor dat deze in balans blijft.

Ik kon letterlijk niet meer vooruit & sleepte me door de dagen. Ik wist niet meer wie ik was & wat ik echt nodig had. Mijn zelfvertrouwen was helemaal verdwenen. Ik zat compleet vast in mezelf & bleef maar in cirkeltjes draaien. Zonder enig idee hoe ik hier verandering in kon brengen.

De zoektocht naar mezelf

Ik wou vooruit want stilzitten zit gewoon niet in mijn natuur. Toch dacht mijn lichaam hier anders over. Het had tijd nodig om te herstellen van al die jaren roofbouw die ik had gepleegd. Ik had de signalen te lang genegeerd. Dat zet je niet even recht in enkele weken of maanden. 
Ik leerde om terug te luisteren naar & vertrouwen op mijn lichaam. Want mijn lichaam weet onbewust wat goed voor mij is. Ook al denkt mijn hoofd hier vaak anders over. Je weet wel, die verdomde stemmetjes 😉 

Zodra ik terug meer energie had, nam ik mijn danspassie opnieuw op. Zowel Afrikaanse dans als andere meer therapeutische dansvormen.
Ook yin yoga kreeg een steeds belangrijkere plaats in mijn leven. Ik ging me er steeds meer in verdiepen via allerlei opleidingen & workshops.

Elke dag opnieuw stap ik op mijn yogamat om me te verbinding in beweging.
Dit neem ik ook mee naast de mat gedurende mijn dag aangezien het niet stopt op de mat.
Het is voor mij de ideale manier om telkens opnieuw de balans tussen mijn lichaam & geest, voelen & denken te herstellen. 

Wil jij graag zelf ervaren hoe jij je kan verbinden in beweging?
Vraag hier jouw verbindingssessie aan.

Als creatieve generalist verbind ik mij momenteel met volgende freelance-opdrachten:

Daarnaast hou ik ervan om nieuwe tools uit te testen die mijn leven als ondernemer meer vrijheid geven. Aangezien ik hier ook regelmatig vragen over krijg, heb ik deze gebundeld op deze pagina.

>